Affiliate Disclaimer

Deze website maakt gebruik van affiliate links, wat betekent dat als je op een van de links klikt en een aankoop doet, wij een commissie kunnen ontvangen. Dit heeft geen invloed op de prijs van het product voor jou als consument. Onze content is onafhankelijk en gebaseerd op onze eigen ervaringen en meningen.

We willen transparant zijn over ons gebruik van affiliate links, en daarom willen we verduidelijken welke partners we hebben:

  • Bol.com: Deze website is deelnemer in het Bol.com Partnerprogramma, dat is ontworpen om websites een manier te bieden om advertentiekosten te verdienen door te adverteren en te linken naar Bol.com.
  • Coolblue: Deze website is deelnemer in het Coolblue Partnerprogramma, een partnerprogramma dat ons in staat stelt om commissies te verdienen door te adverteren en te linken naar Coolblue.

Het is belangrijk om te begrijpen dat we alleen producten aanbevelen waar we zelf in geloven en die we geschikt vinden voor onze lezers. Onze aanbevelingen zijn gebaseerd op onze eigen ervaringen en onderzoek.

Als je vragen hebt over ons gebruik van affiliate links of over de producten die we promoten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@bestgunstig.nl.

Dank je wel voor je steun en het bezoeken van onze website.