Algemene Voorwaarden

Welkom bij Best Gunstig. Deze algemene voorwaarden (“voorwaarden”) zijn bedoeld om jouw gebruik van onze website en diensten te reguleren. Door onze website te bezoeken en gebruik te maken van onze diensten, ga je akkoord met deze voorwaarden. Lees deze voorwaarden zorgvuldig door voordat je onze diensten gebruikt.

1. Gebruik van onze diensten

1.1. Je mag onze website en diensten alleen gebruiken in overeenstemming met deze voorwaarden en de geldende wetgeving. Het is niet toegestaan om onze diensten te gebruiken voor illegale of ongeoorloofde doeleinden.

1.2. Je bent verantwoordelijk voor het waarheidsgetrouw en accuraat verstrekken van informatie bij het gebruik van onze diensten. Het verstrekken van valse of misleidende informatie is niet toegestaan.

2. Intellectuele eigendom

2.1. Alle inhoud op onze website, inclusief tekst, afbeeldingen, logo’s, en andere materialen, zijn beschermd door auteursrechten, handelsmerken en andere intellectuele eigendomsrechten. Het is niet toegestaan om deze materialen te reproduceren, verspreiden, wijzigen, of te gebruiken zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.

2.2. Door gebruik te maken van onze diensten verleen je ons een wereldwijde, niet-exclusieve, royaltyvrije licentie om de inhoud die je via onze website verstrekt te gebruiken, te kopiëren, te verspreiden, weer te geven en aan te passen in overeenstemming met ons privacybeleid.

3. Privacy

3.1. Ons privacybeleid beschrijft hoe we persoonlijke informatie verzamelen, gebruiken en beschermen. Door onze diensten te gebruiken, stem je in met ons privacybeleid.

4. Links naar derden

4.1. Onze website kan links bevatten naar websites van derden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, nauwkeurigheid of privacypraktijken van deze externe websites. Het bezoeken van deze websites is op eigen risico.

5. Aansprakelijkheid

5.1. Wij streven ernaar om accurate en actuele informatie te verstrekken, maar we bieden geen garanties met betrekking tot de juistheid van de informatie op onze website. Wij zijn niet aansprakelijk voor enig verlies of schade die voortvloeit uit het gebruik van onze diensten.

6. Wijzigingen in de voorwaarden

6.1. We behouden ons het recht voor om deze voorwaarden op elk moment bij te werken. Eventuele wijzigingen worden op deze pagina gepubliceerd en zijn onmiddellijk van kracht. Het is jouw verantwoordelijkheid om regelmatig deze voorwaarden te controleren op updates.

7. Contacteer ons

7.1. Als je vragen hebt over deze voorwaarden of onze diensten, neem dan contact met ons op via info@bestgunstig.nl.

Bedankt voor het gebruik van Best Gunstig en voor het naleven van deze uitgebreide voorwaarden.